maanantai 16. maaliskuuta 2009

suomen huomen



Tänään 16.3 maikkarin huomenta suomi antoi varmuuden. Nyt se on sitten tullut, lama. Kasvu on pysähtynyt ja jopa miinuksen puolella. Maailma ikkunan ulkopuolella näyttää kuitenkin aivan samalta kuin eilenkin. Kyllähän se hieman huolettaa mutta ainakin minulle riittää leivän syrjässä jotakuinkin kiinni pysyminen.

Ruotsin kruunu on nyt todella halpa, ah se houkuttaisi matkaamaan haaparantaan ja ostamaan halpaa tavaraa. Mutta mietitäänpäs hetki. Kannattaako käyttää suomen valtion maksamat kotihoidon tuet ruotsalaisissa liikkeissä ? Ei niin, eiköhän anneta sen rahan palata omaksi hyväksemme ja suositaan suomalaista.

Jutussa puhuttin taas myös koiäideistä. Tuli paha mieli ja syyllinen olo minäkin kuulun tuohon kasvavaan ryhmään joka horjuttaa suomen valtion kriisissä olevaa taloutta ja hoitaa lapsensa kotona sen sijaan että olisi tienaamassa veroeuroja. Päiväni pelasti kuitenkin lopun puhelu. Kiitos Jyrki Katainen rohkaisevista sanoista. Kotiäidit eivät ole suurin epäkohta suomen työikäisissä.

Ja lasten on hyvä olla kotona.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti